Job Hunting Strangeness, and The Plot of All Plots

April 30, 2008
So today was my job hunting day. Not too fun really. I hate work. Work sucks. I’d rather…well, do anything else to be frank. But my name’s not Frank, it’s Justin. And this is my note. 

I applied to a few different places, places that I would love to work, places that would hate to work but would be easy, and one place where I’ve worked before (not the same store) and felt, at times during that period, that I wanted to jump in front of a moving train. Only problem? There aren’t a lot of trains anymore.

One of these places was Green Earth. I love Green Earth (G.E – ‘Cause I’m cool and hip). It’s got rad stuff in there, all about Buddha and being happy with life. G.E (remember, that means “Green Earth”) even has figurines of fairies and dragons. Anyone who knows me will automatically know that I would love working there. SO. I went up to the counter, to ask quite possibly the most retarded question ever, “Will you take away my free time?” (I didn’t say it like that of course). Two girls, about 19-20 years of age were at the counter. I asked if they had any job openings.

And what happens next? Something that no employee should ever do. They proceeded to…

wait for it..

HIT ON ME! That’s right. I felt…well, actually for about 0.0067 seconds, I was flattered. Then it was awkward. Really awkward. So I ran. Not literally, though in hindsight, that might have been a funny exit strategy…

And just for laughs, and perhaps even more proof that more and more people out there need electroshock therapy, and 18 year old student in Chesterfield, S.C was recently arrested for planning on going to his school with a bomb, blowing the school and himself up, just so he could die, go to heaven, and then, KILL JESUS!

OMG! What the…what the…

*blank*

I just had a mild heart attack. Wanna read the full story? Of course you do! Go here.

I miss my friends. I miss everybody…

Someone come to Barrie, and hang out with me…it sucks here.

Peace and love

Justin

Advertisements

Umm…A Boycott In Place? Ya.

April 20, 2008

Umm…I was browsing the good ol’ internet (or as the kids call it these days “the web”) and I stumbled upon this little gem of a website.

So heartwarming…

Peace and love

Justin


Calorie Watch

April 13, 2008

Hey everyone.

I found this a while ago, and I didn’t post it. It’s from March 2008 Consumer Reports magazine. The article is basically comparing different foods and how much calories each has. Mind you, I’m not exactly a health nut, but I’d like to think I’m a relatively healthy guy.

However, the findings in the report (or chart rather) are quite different from what I had expected. Below is a recreation of the chart. This is not my work, and I take no responsibility for it.

Which of the items in the following pairs has fewer calories and less fat?

1. a) Red Lobster 1 1/4-pound lobster OR b) McDonald’s Fruit ‘n Yogurt Parfait

Answer: a)

2. a) 3 Big Macs OR b) 1 Uno deep-dish individual Shroom pizza

Answer: a)

3. a) Wendy’s large chili OR b) Wendy’s Chicken BLT Salad with croutons and dressing

Answer: a)

4. a) Starbucks Tazo Green Tea Frappuccino Blended Creme, whip, grande OR b) Starbucks hot chocolate, nonfat milk, no whip, venti

Answer: b)

5. a) Burger King Whopper Jr., no mayo OR b) Burger King Dutch Apple Pie

Answer: a)

6. a) Ruby Tuesday Triple Prime Burger OR b) Ruby Tuesday Parmesan Shrimp Pasta

Answer: a)

7. a) Outback 1/2 Bloomin Onion with dressing OR b) Outback 12-oz. sirloin

Answer: b)

8. a) Krispy Kreme chocolate iced doughnut with sprinkles OR b) Dunkin’ Donuts corn muffin

Answer: a)

9. a) 1 cup Dunkin’ Donuts broccoli cheese soup OR b) Dunkin’ Donuts French cruller

Answer: b)

10. a) Ruby Tuesday steamed broccoli with butter sauce OR b) Ruby Tuesday Chocolate Tallcake

Answer: a) *You can’t win ’em all*

Anyways, that’s a lot of writing. So, stay healthy, and take care of each other.

Peace and love

Justin


They Only Want

April 12, 2008

Chris Holmes was the engineer behind the (+44) record “When Your Heart Stops Beating”, among other albums. 

He just recently released his own project called “They Only Want”. The album is called “Sub-Rosa” and you can check it out here.

Peace and love

Justin


Evolution Is Real

April 11, 2008

Deal with it. 

Bah, that’s just to piss off people 🙂 Look at me being a good person. Anyway, found this on Cracked.com: 6 Formerly Kickass Creatures Ruined by Evolution. Sound like fun.

Peace and love

Justin


Sometimes, People Should Be Smart

April 10, 2008

But usually, people aren’t smart. That’s why I’m here. 

..

….

What? I’m smart! Leave me alone! Anyway, follow this link to learn more about biodiesel, and how it DOES work. Get the message, spread the word.

We have to save this planet somehow.

Peace and love

Justin


Things That Make Me Happy

April 10, 2008

These are some things that make me happy:

1) The fact that U2 is planning on releasing a new CD by the end of the year

2) +44 has NOT broken up, and are indeed still very much a band and in the process of a new record

3) The beautiful weather

But, alas, there is homework to be done. So the happiness levels? Not so high right now. But it’ll be better. Very, very soon..

Peace and love

Justin