Calorie Watch

Hey everyone.

I found this a while ago, and I didn’t post it. It’s from March 2008 Consumer Reports magazine. The article is basically comparing different foods and how much calories each has. Mind you, I’m not exactly a health nut, but I’d like to think I’m a relatively healthy guy.

However, the findings in the report (or chart rather) are quite different from what I had expected. Below is a recreation of the chart. This is not my work, and I take no responsibility for it.

Which of the items in the following pairs has fewer calories and less fat?

1. a) Red Lobster 1 1/4-pound lobster OR b) McDonald’s Fruit ‘n Yogurt Parfait

Answer: a)

2. a) 3 Big Macs OR b) 1 Uno deep-dish individual Shroom pizza

Answer: a)

3. a) Wendy’s large chili OR b) Wendy’s Chicken BLT Salad with croutons and dressing

Answer: a)

4. a) Starbucks Tazo Green Tea Frappuccino Blended Creme, whip, grande OR b) Starbucks hot chocolate, nonfat milk, no whip, venti

Answer: b)

5. a) Burger King Whopper Jr., no mayo OR b) Burger King Dutch Apple Pie

Answer: a)

6. a) Ruby Tuesday Triple Prime Burger OR b) Ruby Tuesday Parmesan Shrimp Pasta

Answer: a)

7. a) Outback 1/2 Bloomin Onion with dressing OR b) Outback 12-oz. sirloin

Answer: b)

8. a) Krispy Kreme chocolate iced doughnut with sprinkles OR b) Dunkin’ Donuts corn muffin

Answer: a)

9. a) 1 cup Dunkin’ Donuts broccoli cheese soup OR b) Dunkin’ Donuts French cruller

Answer: b)

10. a) Ruby Tuesday steamed broccoli with butter sauce OR b) Ruby Tuesday Chocolate Tallcake

Answer: a) *You can’t win ’em all*

Anyways, that’s a lot of writing. So, stay healthy, and take care of each other.

Peace and love

Justin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: